Kyllä sen tahtoo jo huomata että syksy painaa jo täysillä päälle. On kylmä, aamulla on jo nurmikko jäässä kun vie koiraa ulos, ja puutkin ovat nyt kauniin keltaisia. Itse en kuitenkaan arvosta syksyä yhtään. Inhoan kylmää ja sitä kun pitää pukea tonneittain vaatetta päälle. Varmasti aikuisena muutan johonkin lämpimämpään maahan asumaan. Lisäksi selkäni menee nyt syksyllä selvästi helpommin jumiin ja sitä alkaa kolottamaan. Ja nyt kun pääsin oikein valittamisen makuun, niin mulla on vielä kaikenlisäksi syysflunssa, saa koko ajan olla niistämässä!

Eilen oltiin hiekkarannalla telmimässä koirien kanssa. Oliko hienoa? Kyllä oli! Oltiin reissussa kahden koiran, äidin ja hänen kaverinsa sekä poikakaverini kanssa. Merenrannalla tuntee itsensä niin kovin pieneksi, varsinkin kun ranta aukeaa kilometritolkulla molempiin suuntiin. No, ei nyt sentäs ihan kilometritolkulla, mutta kyllä se varmaan kaksi kilometriä pitkä oli yhteensä!

                      

Siinä rannalla seisoskellessa tuli väkisinkin mieleen väitteet ettei Jumalaa ole olemassa. En voi ymmärtää että jotkut tosissaan uskovat että kaikki on saanut alkunsa jossain isossa räjähdyksessä. Tietenkin kunnioitan myös tätä enkä ala tästä asiasta vänkäämään, mutta pistää ihmetyttämään että mikä tätä maailmaa sitten pyörittäisi, ellei itse Jumala? Olen kiitollinen että saan uskoa että kaiken takana on Jumala, johon saan myös laittaa toivoni ja luottamukseni henkilökohtaisesti. Hän oon lähellä aina, eikä vain joka toinen päivä.

Tänään meillä alkoi koeviikko nätisti matikankokeella. En tiennyt taaskaan mistään mitään, kun tuo opettajalla on tapana tehdä aika vaikeita kokeita kun yrittää sisällyttää koko kurssin asiat kahdeksaan tehtävään. Keskiviikkona sen sitten näkee että minkä sain.

Vein aamulla meidän auton huoltoon ja sain sitten poikakaveriltani toisen auton lainaan. Ai että mä tykkään siitä <3 (lukija saa itse päättää puhunko autosta vai poikaystävästä!) Alla kuva tästä lainalelusta.

 

 

Ps. Mulla on ihana poikaystävä <3