Ai että mä tykkään tosta Samuli Edelmanin ja Jipun biisistä Pimeä onni. Nams.

Kuume alkaa olemaan laskemaan päin. Poikaystäväni lähti aamulla kouluun ihan liian aikaisin, mäkin jouduin heräämään. Koko aamun olen lukenut tuota Stephen Kingiä, vaikuttaa ihan hyvältä kirjalta vaikka onkin välillä vähän jaarittelua. Mutta kyllä kirja on selvästi mut vähän säikyttänyt. Äsken alkoi keittiöstä kuulumaan pelottava naputus ihan yhtäkkiä ja sain melkein sydänkohtauksen. Nappasin koiran kainaloon ja soitin äidille samalla kun menin tutkimaan mikä äänen aiheuttaa. Olen niin valtavan säikky ja mielikuvitukseni laukkaa todella kovaa välillä, että ei ihan heti osaisi päätellä, olenko 8-vuotias vai 18-vuotias! Onneksi ääntä ei aiheuttanut kummitus, vaan katto oli alkanut vuotaa ja vesi tippui pöydälle. Äiti soittaa korjaajalle.

Tänään olisi tarkoitus hakea auto huollosta. Toivottavasti kuume ei nouse taas sen takia. Huoltolasku tulee olemaan muhkea, mutta eipä sille mitään voi. Kaikenlisäksi, oltaisiin todennäköisesti saatu huolto ilmaiseksi jos autoa ei olisi kerran huollettu muualla kuin merkkiliikkeessä...

En olisi ikinä uskonut että liettualainen suklaa voi olla näin hyvää! Alla kuva Liettuan-tuliaisistani; molemmat ovat kyllä valitettavasti jo tyhjiä.

 

 

Näillä ollaan tämä päivä menty.

 

 

Hurja vahtikoira pelasti taas päivän kun tuli selvittämään pelottavan äänen aiheuttajan. Ja kusi matolle melkein heti sen jälkeen.

 

 

 

Päivän sana - 5. Moos. 31:8

Herra itse kulkee sinun edelläsi. Hän on sinun kanssasi, hän ei jätä sinua yksin eikä hylkää sinua. Älä lannistu, älä pelkää.

 

14 päivää, 4 tuntia ja 34 minuuttia niin MN räjähtää käyntiin jälleen! Mä pääsen mukaan jo neljättä kertaa!